Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινό δωράκι και λαχταριστές κάρτες - παγωτό!

Κάθε χρόνο, ετοιμάζω κάποιο αναμνηστικό δωράκι για τα παιδιά μου. Γενικά, μου αρέσουν και προτιμώ τα χρηστικά δώρα. Φέτος δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να επιλέξω, καθώς αρκετά παιδιά μου είχαν παραπονεθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς ότι δεν είχαν χρώματα για να ζωγραφίζουν στο σπίτι.
Αγόρασα λοιπόν ένα οικονομικό σετ με 12 κηρομπογιές. Συσκεύασα τις κηρομπογιές με διάφανο σελοφάν σε σχήμα καραμέλας γιατί η αρχική τους συσκευασία δεν μου άρεσε καθόλου.


Ακόμα, έφτιαξα μια σούπερ καλοκαιρινή καρτούλα με τις ευχές μου, οι οποίες είχαν σχέση με το δωράκι. Για την κατασκευή της κάρτας, χρησιμοποίησα πατρόν από εδώ, γλωσσοπίεστρα σε φυσικό χρώμα και διάφορα χαρτονάκια σε χρώματα που θυμίζουν παγωτό - γρανίτα!
Στο πίσω μέρος της κάρτας, εκτύπωσα και κόλλησα τις ευχές μου προκειμένου να αποφύγω χειρόγραφες κακοτεχνίες!


Τα παιδιά μου χάρηκαν πολύ και εγώ ακόμα περισσότερο με τη χαρά τους!

Μπορεί η σχολική χρονιά να τελειώνει για τους μαθητές αλλά για τους δασκάλους όχι... 
Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι πρέπει να περιλαμβάνει ο ατομικός φάκελος του κάθε μαθητή στο Τμήμα Ένταξης. Με δεδομένο ότι η πλειονότητα των δομών ΕΑΕ στελεχώνεται με αναπληρωτές, ένας οργανωμένος φάκελος μαθητή βοηθά τον επόμενο συνάδελφο να έχει μια ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα για το μαθητή. Περιττό να αναφέρω ότι αποτελεί δείγμα επαγγελματισμού!

Ραντεβού στους κατά τόπους ΟΑΕΔ! Καλό καλοκαίρι!


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου