Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Αλλαγές = Εξέλιξη


Για ένα μεγάλο διάστημα, το μπλογκ δεν ανανεωνόταν, καθώς έπρεπε να στρωθώ για να ολοκληρώσω τη διπλωματική μου. Ευτυχώς, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε αλλά κάπως κατάφερα να μπλέξω με τη Συμβουλευτική, με αποτέλεσμα να αργήσω να επανέλθω.
Στο διάστημα αποχής, είχα το χρόνο να σκεφτώ και να οργανώσω τις αλλαγές που ήθελα να κάνω, ώστε η "διαδικτυακή μου φωνή" να με εκφράζει και να ανταποκρίνεται, όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό που είχα σαν ιδέα στο μυαλό μου.

Στη νέα ανανεωμένη κυρία Αταξία, εκτός από τη λιτή εμφάνιση και την καλύτερη ποιότητα εικόνας, θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό μενού, το οποίο απαρτίζεται από τα ρήματα "Μαθαίνω, Βιώνω, Αποδέχομαι, Οργανώνομαι, Εξελίσσομαι". Μη φοβάσαι, θα συνηθίσεις! 
Οι ετικέτες στο πλαϊνό μενού θα σε βοηθήσουν. Επιπλέον, θα επισημαίνουν ποιες αναρτήσεις αφορούν το μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τους γονείς. Ως προς το περιεχόμενο, θα διαπιστώσεις κάποιες κατηγορίες που δεν υπήρχαν. Έκπληξη! 

Ακόμα, καλό θα ήταν να με ακολουθήσεις στο Facebook και στο Pinterest γιατί εκεί αναρτώ και καρφιτσώνω διάφορα καλούδια (εύκολα και πρακτικά) που μπορεί να μην τα δεις στο μπλογκ. Αν θες να σε ενοχλώ στο mail σου, κάνε εγγραφή στο Newsletter!
Για ανατροφοδότηση, ερωτήσεις κ.τ.λ., χρησιμοποίησε το γρήγορο μήνυμα, κάτω δεξιά. 

Καλές οι αλλαγές; Περιμένω τα μηνύματά σας! 

Share:

2 σχόλια: