Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

3 Δεκέμβρη - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, συζητήσαμε με τους μαθητές για την αναπηρία και ετοιμάσαμε ενημερωτικές αφίσες που αναρτήσαμε στους χώρους του σχολείου. 
Για την κατασκευή της δεύτερης αφίσας χρησιμοποιήσαμε πληροφοριακό υλικό από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (ΓΓΓ-ΓΓΕ), η οποία σε συνεργασία με την έδρα της Unesco του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, προχώρησε στην έκδοση οδηγού με κανόνες συμπεριφοράς και καθημερινής επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία. Διαβάστε τον οδηγό εδώ.

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματείαalt Ενημέρωσης σε συνεργασία με την έδρα της UNESCO του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προχώρησε στην έκδοση αυτού του σύντομου οδηγού, που περιέχει κανόνες συμπεριφοράς καθημερινής επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία. Εντάσσεται στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων που αναπτύσσει από το 2006, η ΓΓΕ-ΓΓΕ στη θεματική «ΑμεΑ και ΜΜΕ».Διαβάστε περισσότερα: Κανόνες Συμπεριφοράς στην Καθημερινή Επικοινωνία με Άτομα με Αναπηρία
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου